top of page
TheHermitage.jpg

Varva ner i Eremit-stugan

Lyxboende utan el för en stressfri tillvaron

Eremit-stugan 

Högst upp på ett berg i hagmarken bland stora ekar och tallar ligger Eremitstugan, ett klimatsmart vattennära boende i stressfri miljö mitt i naturen. Ett perfekt ställe att varva ner och njuta av naturens läkande kraft. 

Här finns det plats för två personer och en utomhus toa. På morgonen får du en gårdsfrukost på rummet eller serverad utomhus om vädret tillåter. Här finns en utomhus eldstad att koka morgonkaffe på och du får även tillgång till din egen strand som ligger ca 40m från stugan. 

Vi har skapat en lugn oas helt utan el och rinnande vatten med betesdjur som håller markerna öppna. Allt för att du ska kunna komma närmare dig själv och bli ett med naturen.

Huset är byggt med naturliga material som trä, hampa och fårull och på taket växer blommor och örter. Stora fönster släpper in ljus och bjuder in naturen. Här finns bekväma designer möbel och en värmande kamin.

En perfekt plats att bara vara.

Priser från 1975 kr per person vid bokning för två.

Varva ner och Vandra eller Paddla- all inclusive

Varför inte prova vårt 2-nätters paket?

Läs mer här om vår Vandringspaket

Läs mer här om vår Paddelpaket

Ekoturism projektet stöds av Europeiska landsbygdsfonden. Syftet med projektet är att erbjuda stressfritt boende i naturnära eremitstugor där man lever i samklang med naturen. 

bottom of page