Svanefjorden
Svanefjorden

Sjönära boende

Påsk i Paradis
Påsk i Paradis

Skeppargården på våren

Utsikt från Skeppargården
Utsikt från Skeppargården

Stora ek och gröna ängar vid Dalslands kanal

Svanefjorden
Svanefjorden

Sjönära boende

1/8

Ren luft, friskt vatten och ett rikt djurliv

Tillbaka till Naturen!

Må bra i denna underbara, rofyllda och lugna miljö belägen i den vackraste delen av Dalsland. 

Nära vattnet och nära naturen.

Kanske är detta din drömmiljö för en avkopplande semester?  

 

Vi kan erbjuda flera olika semester upplevelser.

 

Skeppargården är ett hus med rötter från 1700-talet möblerat med tidstypiska möbler och plats för den stora eller lilla familjen som vil ha gott om plats. Högt uppe på en kulle men samtidigt nära din privata strand. Omgivningen är rofylld med gamla ekar och betande djur. Gratis WiFi. Plats för 4-6 personer.

 

Eremit-stugan i skogen är en en naturupplevelse utöver det vanliga. Vid skogskanten med utsikt över vattnet. Detta nybyggda gömställe är så nära naturen man kan komma. Stora fönster, en värmande kamin och stor härlig säng. Här är huset för gäster som vill tillbaka till enkelheten. Lyxboende utan el för en stressfri tillvaron. En perfekt plats att reflektera och hitta inre frid. Plats för 2 personer. 

 

Spångens gård är ett stort hus som är omringat av vatten med 3 sovrum. Skeppsbyggaren Jacob Andersson som bodde här byggde Spångens Varv (1856-1882) som låg vid gårdens strand. Nu finns inga spår efter varvet men den vackra miljön är kvar.

Detta renoverade hus är ett perfekt val för en stor familj med plats för 6 personer, eller för dig som vill bo riktigt privat vid vägens ände. Gratis WiFi.

Det Goda Livet

Förr i tiden var Köpmannebro en händelserik plats med flera båtvarv och mycket handel tack vare sjöfarten.

 

Idag är platsen lugn och idyllisk, ett paradis när man vill koppla av och njuta av livet, långt ifrån staden och bruset. 

Här kan man bara ta det lugnt och ladda batterierna. 

Närheten till vattnet är ett vacker inslag antingen du vill hyra en båt eller bara njuta av utsikten. På sommaren passerar en hel del båtar på kanalen.

 

Återupptäck naturens hemligheter. Vem vet, du kanske träffar en älg!

 

Välkommen till paradiset!

 

Marie & David

Swedish Country Living®