top of page
Handhygien

Information om Covid-19

Som gäst på Swedish Country Living vill vi att du känner dig lika trygg här som du gör hemma. Hos oss finns det gott om plats, frisk luft och du får ett eget privat område långt ifrån andra gäster. Men för att minimera eventuella risker har vi tagit åtgärder för att säkerställa att din vistelse blir både säker och trivsam.

Fri avboking en vecka före ankomstdagen

I dessa osäkra tider vill vi öka din trygghet och har infört mer flexibla avboknings möjligheter för alla nya bokningar. Skulle du vilja avboka kan du göra det fram till en vecka innan ankomstdagen och får full ersättning (på Spångensgård & Skeppargården gäller 4 veckor innan ankomstdag).

Extra regöringsåtgärder

Vi har utökat och förbättrat regöringsrutiner. Toaletterna har försetts med handsprit för ökad handhygien. Dessa ytrymmen är dessutom desinfekterade inför varje ny gäst med särskild hänsyn tagen till kontaktytor som handtag mm. Tvål finns i alla toaletter för ökad handhygien.

​Öppet som vanligt

Alla våra boende har öppet som vanligt och vi följer utvecklingen noga samt alla rekommendationer från Folkhälsomydigheten.

Vi har utökade städrutiner för att du ska kunna försätta att äta och dricka gott och njuta av din vistelse här på tryggaste sätt.

Nyckeln kommer att finnas i dörren vid din ankomst. Vi hoppas att alla gäster respekterar dessa förstärkta hygienrutiner och tvättar händerna ofta och noga.

Vi välkomnar alla friska gäster men om du inte mår bra är det bättre att stanna hemma.

Vi är här för dig

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om Covid-19 eller din planerad semester här.

Marie & David Naraine

0768-52 22 27

bottom of page